Ereğli Eğitim Fakültesi
04.05.2023

N.E.Ü Emine-Rasim Çalışkan Uygulama Anaokulu 8 Mayıs'ta Erken Kayıtlara Başlıyor

Anaokulumuz Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Anabilim Dalı akademisyenlerinin koordinatörlüğünde faaliyet yürüten Montessorri ve Waldorf yaklaşımını benimseyen bir okuldur. 2023-2024 eğitim öğretim yılında tam gün ve yarım gün seçenekleri ile Üniversitemiz akademik ve idari personelinin çocuklarına öncelik verilecektir ve %10 indirimli olarak hizmet edecektir. Eylül ayı itibari ile 36-68 aylık çocukları olan ve okulumuza çocuklarını kayıt ettirmeyi planlayan ebeveynlerin formu doldurmaları gerekmektedir.

Form için tıklayınız. 


Yaz okulu kayıtlarımız 36-84 aylık çocuklar için yapılacaktır. 19 haziran tarihinde açılması planlanmaktadır. 19 hazirandan 11 eylül tarihine kadar yaz okulu devam edecektir. 

Yaz Okulu kaydı İçin tıklayınız. 


Sınıfları Dünyanın en yaygın erken çocukluk eğitim yaklaşımı olan Montesorri ve Waldorf yaklaşımlarının materyalleri ile donatılmış olan okulumuzda sınıf mevcutları düşük kapasiteli olacak ve her sınıfta bir öğretmen (en az Lisans Mezunu), bir yardımcı öğretmen (çocuk gelişimi mezunu) eğitim öğretim faaliyetlerini yürütecektir.

Bilgi İçin: Uzm. Hande Haktanır (Okul Müdürü)
Telefon: 0332 712 6217
Mail Adresi:  [email protected]


Afiş İçin Tıklayınız...