Uçak Mühendisliği Bölümü
28.05.2023

Uçak Mühendisliği Uygulamaları Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

Sevgili Öğrenciler,

Üniversitemizin politikası gereği lisans seviyesindeki tüm çalışmalar için intihal.net kullanılacaktır. Final teslimi için her öğrenci buraya kaydolduktan sonra aşağıda kodu ve adı verilmiş klasöre bitirme ödevlerini yükleyip, benzerlik oranlarını tespit edeceklerdir. Bitirme Tezi grup olarak yürütüldüğünden gruptan bir öğrencinin tezlerini intihal.net 'e yüklemesi ve benzerlik raporu alması yeterli olacaktır.

Klasör Adı: Uçak Mühendisliği 2022-2023 Bahar
Klasör Kodu: 5360

Yukarıdaki bilgiler Uçak Mühendisliği Uygulamaları dersini alan öğrencilere özeldir. Lütfen başkaları ile paylaşmayınız.

Siteye erişim için: intihal.net
İntihal.net Arayüz Tanıtım VideosuTanıtım Videosu

Fakültemiz BİTİRME PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ Madde 10(f) ye göre "Benzerlik raporu değerlendirilirken; kaynaklar hariç tüm metnin %30 dan fazla veya tek bir kaynakla %5’den fazla benzerlik içermesi durumunda öğrenci sunum hakkına sahip olamaz". Bu yüzden tez yazımlarınızı asgari oranları tutturuncaya kadar iyileştiriniz.

İntihal.net sitesinin SSS bölümünde aşağıdaki açıklama mevcuttur.
"Dokümanınız standart ayarlarda depoya yüklenmemektedir. Siz özellikle depoya yükle demedikçe, sınıf dokümanları için dersin akademisyeni dersi sonlandırmadıkça doküman depoya hiçbir şekilde kaydedilmez. Bundan dolayı yukarıda bahsedilen süreçlerden biri gerçekleşmedikçe dilediğiniz kadar versiyon yüklemesi yapabilirsiniz."

ÖNEMLİ: 
1. Her grup adına bir yükleme yapılması yeterlidir. 

2. intihal.net e yükleyeceğiniz belgenin adı tez adınızla aynı olmalıdır.

3. Tezinizin:
Tez Kabul ve Onay Sayfası hariç,
Tez Bildirimi (Etik Beyan) hariç,
Önsöz hariç,
İçindekiler hariç,
Simgeler ve Kısaltmalar hariç,
Şekiller ve Çizelgeler Dizini hariç,
Kaynaklar hariç
Özgeçmiş hariç,
Alıntılar dâhil,
kısmını intihal.net e yükleyeceksiniz

4. Her grup en geç 6 Haziran 2023 tarihine kadar bitirme tezlerinin son halini sisteme yüklemiş olmalıdır.

5. Tezinizin sunumu 13 Haziran tarihinde buradaki programa göre yapılacaktır. İlgili gruptaki tüm öğrenciler sunuma katılmalıdır. Sunumunuzu 15 dakikayı geçmeyecek şekilde planlamalısınız.

6. Sunumlar online yapılacak olup, linkler TEAMS veya ZOOM üzerinden sunumdan önce sizinle ve hocalarımızla paylaşılacaktır. Bu uygulamaların kurulumunu sunum gününden önce yapmalısınız.

Başarılar dileriz.
Uçak Mühendisliği Bölümü