Uçak Mühendisliği Bölümü
07.07.2022

Yaz Okulu Yapmak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine!

Yaz okulu aracılığı ile ders almak isteyen öğrencilerimiz aşağıda belirtilen yaz okulu şartlarını göz önünde bulundurarak yaz okulu dilekçesini doldurup danışman hocalara mail atmaları gerekmektedir.

Yaz okulu şartları;

1)   Öğrencinin bölümümüze kayıt olduğu yıldaki taban puanından daha yüksek olan programlarda yaz okulu yapılabilir.
2) Üniversitemizde devam şartını sağlayarak başarısız olunan dersler yaz okulunda alınabilir.
3) Yaz öğretiminde alınan derslerin içerik, dil ve AKTS bakımından müfredat programına uyması gerekir. Yaz okulu yapacağınız üniversitedeki AKTS bizim bölümdekinden fazla olabilir, az olamaz.
4) Yaz öğretiminde, en fazla 2(iki) ders alınabilir.

Yaz okulu dilekçesine buradan ulaşabilirsiniz.

Not: Yaz okulu örgün ve staj da fiili olarak yapılacaksa aynı anda iki yerde olunamayacağı için tarihler çakıştırılmamalıdır.

Uçak Mühendisliği Bölümü