Elektronik ve Otomasyon Bölümü

2022-2023 Staj Duyurusu ve Staj Evrakları

SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU
2022-2023 STAJ TAKVİMİ

• 09 Haziran 2023: Öğrencilerin staj yapacakları işyerlerinin Bölüm Koordinatörüne bildirilmesi. ( Staj evrakları ile İlgili linklerde verilen Staj Dilekçesini  iş yerine onaylatıldıktan sonra Mekatronik Programı Staj  Sorumlusu Öğr.Gör. Yusuf ÇUHA'ya Uzem üzerinden staj dersindeki evrak yükleme kısmına yüklemesinin son tarihi)Staj son müracaat tarihi.
  • (03 Temmuz -11 Ağustoz) 2023: Staj uygulamaları
  • (Staj başlangıç tarihi 03 Temmuz 2023 olmak zorundadır)
  • Staj bitiş tarihleri cumartesi çalışanlar için (hafta da 6 gün)  07.08.2023  cumartesi çalışmayanlar için (hafta da 5 gün ) 11.08.2023 tarihleridir.
  • Staj evrakları 2023-2024 eğitim öğretim güz yarıyılı ilk haftasında teslim edilmek zorundadır.
                                                                    Elektronik ve Otomasyon Bölümü
                                                                Staj Komisyonu
STAJ EVRAKLARI İLE İLGİLİ LİNKLER AŞAĞIDADIR:

Staj Dosyası indir (PDF olarak)

Staj Dosyası indir (Word Olarak)

İlgili Makama Verilecek Yazı( İşyerine staj yapma zorunluluğunu olduğunu gösteren belge)

Staj Başvuru dilekçesi (İş yerine doldurtulup Öğr.Gör.Yusuf ÇUHA'ya teslim edilecek belge Word )

Staj Başvuru dilekçesi (İş yerine doldurtulup Öğr.Gör.Yusuf ÇUHA'ya teslim edilecek belge PDF )