Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi
26.12.2014

Mesnevi Tercümeleri ve Şerhleri Sergisi

MESNEVİ TERCÜMELERİ ve ŞERHLERİ SERGİSİ

Hz. Mevlana’nın 741’inci Vuslat Törenleri dolayısıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Uluslararası Rumi Medeniyetler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Mesnevi Tercümeleri ve Şerhleri” Konulu Sergi  29 Aralık 2014 Pazartesi günü Saat:13.00’te Fakültemizde açılmıştır.  Sergide Mesnevi’den ve Mevlana’nın diğer eserleri ile şerhlerden örnekler yer almaktadır. Öğrencilerimiz ve diğer misafirlerimiz sergiyi 30 Aralık 2014 Salı günü Saat: 17.00’ye kadar ziyaret ederek büyük mutasavvıf, İslam alimi Hz. Mevlana’yı daha yakından tanıma ve anlama imkanı bulacaklardır.

30 Aralık 2014 Salı günü Saat: 14:00’te Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fikret KARAPINAR tarafından Fakültemizin Seyit Harun Veli Konferans Salonunda “Mesnevi Tercümeleri ve Şerhleri” konulu bir konferans verilecektir.