Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi
14.03.2014

Yenilenebilir Enerji Kaynakları ile İlgili Seminer Yapıldı

ÖĞRENCİLERİMİZE SEMİNER

Konya Makine Mühendisleri Odası ve Makine Mühendisliği Bölümümüzün katkılarıyla gerçekleşen "Güneş Enerjisi ve Isı pompaları ile Mahallerin Isıtılması" konulu seminer, Viessmann Genel Müdürlüğünden Yüksek Makine Mühendisi Burak BULUT'un sunumuyla öğrencilerimize anlatıldı.

Açıklama: Z:\fotograflar\ACMUHFAK\2014\Yenilenebilir enerji kaynakları semineri\DSC_0016.JPG

Seminerin birinci bölümünde, Yenilenebilir enerji kaynaklarının önemi anlatılarak bu alanda Viessmann firmasının yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı. İkinci bölümde ise Güneş enerjisi ve Isı pompaları ile mahallerin ısıtılması hakkında da geniş bilgi aktarıldı. Son bölümde de öğrencilerimizin soru ve görüşleri ile seminer tamamlandı.

Açıklama: Z:\fotograflar\ACMUHFAK\2014\Yenilenebilir enerji kaynakları semineri\DSC_0004.JPG