Meram Meslek Yüksekokulu
16.02.2024

Meram Meslek Yüksekokulu'nda Lezzet Buluşması

Geleneksel Yemek Programı Gerçekleşti:

Meram Meslek Yüksekokulu, 2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar dönemi öncesi akademik ve idari personelin bir araya geldiği geleneksel "yemek Programı’na ev sahipliği yaptı. Her yıl büyük bir coşkuyla organize edilen program, bu sene de sıcak ve samimi bir atmosfere sahne oldu.
Okulun sunum salonunda gerçekleşen programda, öğretim üyeleri ve idari personel kendi elleriyle hazırladıkları yemekleri masaya koydular. Güzel yemeklerin paylaşıldığı programda, keyifli sohbetler ve karşılıklı temenniler de yer aldı.

Doğu'dan Motivasyon Vurgusu:
Meram Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Doğu da programa katılarak personelin bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Doğu, bu tür geleneksel etkinliklerin personelin kaynaşması, motivasyonlarının artması ve stres atmaları açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Emeği geçen herkese teşekkür eden Doğu, bahar döneminin de sağlık ve başarıyla geçmesini diledi.
Lezzet dolu programın sonunda, personelin bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirmeleri de unutulmadı.