Meram Meslek Yüksekokulu
14.02.2024

Meram Meslek Yüksekokulu’nda Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Meram Meslek Yüksekokulu, 2023-2024 bahar yarı yılı eğitim öğretim dönemi öncesinde akademik kurul toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, yüksek okul müdürü Doç. Dr. Süleyman Doğu başkanlık etti.

Toplantıda, bahar yarı yılında yapılması planlanan eğitim, araştırma, proje ve etkinlikler hakkında bilgi veren Doç. Dr. Doğu, yüksek okulun akademik ve idari personelinin özverili çalışmalarını takdir etti. Doğu, öğrencilerin nitelikli bir eğitim alması için gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti.

Toplantıda ayrıca, yüksek okulun grafik tasarım, itfaiyecilik, özel güvenlik, tıbbi aromatik bitikler, aşçılık, gıda işleme programlarında geliştirilecek projeler müzakere edildi. Bu projelerin, öğrencilerin mesleki becerilerini artırmak, sanayi ve hizmet sektörleri ile iş birliği yapmak ve üniversite-sanayi-toplum ilişkilerini güçlendirmek amacıyla hayata geçirileceği ifade edildi.