Meram Meslek Yüksekokulu
05.02.2024

Yüksek okulumuz, Grafik tasarım programından anlamlı bir etkinlik. "YEDAM ile Hayata Gülümse"


Öğr. Gör. Pınar Akyüz tarafından hazırlanan tasarım, Öğr. Gör. Gül Mengeş'in ve ikinci sınıf öğrencilerinin organizasyonuyla atölye duvarına taşındı.
Yeşilay KONYA Şube Başkanı ve Aynı zamanda Yüksek Okulumuz Tıbbı Aromatik Bitkiler bölümü Dr. Öğr. Üyesi Zeliha Üstün Argon'un daveti ve teklifi üzere

YEDAM için ögr gör. Pınar Akyüz un hazırladigi tasarım öğretim görevlisi Gul Mengeş'in organizasyonlugunda atölye duvarına aktarılarak , öğrencilerin destegi ve katılımı ile hayat buldu. Ortaklaşa yürütülen proje etkinliğinde öğrencilerimiz sosyal sorumluluk bilinci ile farkındalık kazanarak ve örnek olarak güzel bir dayanışma örneğine imza attılar.Hayata bir tutam mutluluk katmak için gönüllü olan öğrencilerimiz, çok verimli geçen bir etkinliğin ardından böyle anlamlı bir organizasyonda bulundukları için çok mutlu olduklarını dile getirdiler. İnsanların hayatında bir yerlerde olmak , onları gülümsetmek bizleri de mutlu ediyor diyen öğrenciler,  kendilerine bu imkanı sağlayan yüksek okul müdürümüz Sayın Doç. Dr Süleyman Doğu'ya ve öğretim üyesi ve aynı zamanda konya Kızılay şube başkanı sayın Zeliha Üstün Argon a teşekkür etti. Etkinlik sonunda hediyelerini yüksek okul müdürümüzün elinden alan öğrencilerimize katkıların dolayı teşekkür edildi.