Meram Meslek Yüksekokulu
09.01.2024

Gönüllülük Çalışmaları Son Ders

Grafik Tasarımı 2. sınıf öğrencileri Gönüllülük Çalışmaları'nın son dersini yaptı. Yürütücülüğünü Öğr. Gör. Hümeyra Uslu Circir'in yaptığı Gönüllülük Çalışmalarını alan öğrenciler dönemin son dersinde bir araya geldiler. Gönüllülük Çalışmalarının son dersine Grafik Tasarımı Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Serpil Yakut ve Öğr. Gör. Gül Mengeş de katıldı. Dönem boyu yapılan projelerin değerlendirildiği dönemin son dersinde öğrenciler kendi el emekleriyle yaptıkları hazırlıklarını arkadaşlarına ikram ettiler. Öğr. Gör. Hümeyra Uslu Circir; "Gönüllülük Çalışmaları dersi öğrencilerin sorumluluk almaları ve etraflarında olan bitene karşı empati duyma noktasında kendilerini geliştirmelerini sağlıyor.

Hem dünya meselelerine hem de kişisel olarak yanıbaşımızda gerçekleşen şeylere karşı duyarlı olup, ellerinden geleni yapabilme noktasında bilinç kazanmaları açısından Gönüllülük Çalışmaları dersini çok önemsiyorum. Derse projeleriyle katkı sağlayan bütün öğrencilerime ve projeleri gerçekleştirirken desteklerini esirgemeyen Meram Meslek Yüksekokulu Yönetimimize teşekkür ediyorum. Bölüm Başkanımıza da her projeyi desteklediği yardımlarını esirgemediği için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. Gönüllülük Çalışmaları dersini alan öğrenciler de dersin dönem boyu son derece faydalı geçtiğini, bu dersin hem başkalarına yardım etme hem de kendilerini ruhen doyurma hususunda çok yararlı olduğunu söylediler. İkramların sunulması ve toplu fotoğraf çekimiyle Gönüllülük Çalışmaları öğrencileri dönemin son dersini tamamlamış oldu.