Meram Meslek Yüksekokulu
03.01.2024

Teknik Gezi

“Yüksekokulumuzun Gıda İşleme Bölümü’nde eğitim gören Un ve Unlu Mamuller Teknolojisi Programı öğrencileri, Ögr. Gör. Öznur Eymir’in öncülüğünde Konya Ticaret Borsası’nın alım laboratuvarı, satış salonu ve KLD laboratuvarına teknik bir gezi düzenledi. Bu öğretici gezi, öğrencilerin teorik bilgilerini pratikle birleştirmelerine yardımcı oldu . Öğrenciler, laboratuvarlarda gerçekleştirilen çeşitli test ve analizleri yakından gözlemleme ve ticaret borsasının işleyişini anlama şansı elde ettiler.  Öğr.Gör. Öznur Eymir yaptığı açıklamada bu tür geziler, öğrencilerin mezuniyet sonrası kariyerlerine hazırlanmalarına yardımcı olurken, aynı zamanda sektörle ilgili daha derin bir anlayış kazanmalarını sağlar dedi.