Meram Meslek Yüksekokulu
29.12.2023

Dünyanın En Etkili Bilim İnsanlarından Doç. Dr. Lokman Gemi hocamız Adil Karaağaç Lisesi 12. Sınıf Öğrencilerimize Seminer Verdi

Meram MYO öğretim üyemiz Doç Dr Lokman Gemi Milli Eğitim Bakanlığı Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine 25.12.2023 tarihinde seminer verdi. "Geleceğin Malzemeleri: Kompozit Malzemeler" ve "Öğrencilerin Akademik Başarıları" konu başlıklarında devam eden seminere öğrencilerin ilgisi oldukça yoğun oldu. Türkiye’de savunma sanayiinin ve teknolojinin güncel durumu ile ilgili konularda önemli noktalara değinildi. Uzay, Uydu, Savunma Sanayii ve diğer Mühendislik alanlarında Kompozit Malzemelerin başarılı uygulamalarından bahsedilen söyleşide öğrencilerden gelen güncel sorulara cevap verildi. Türkiye üniversitelerinde Akademik başarı konularının da değerlendirildiği seminere okul öğretmenlerinin yoğun katılımları da gözlendi. Okul Müdürü Arif UYSAL Doç Dr Lokman Gemi’ye teşekkür belgesi takdim etti.