Meram Meslek Yüksekokulu
27.11.2023

Laser Run Yarışları

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Laser Run Şehir Turu yarışmalarında Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencilerimizin de katıldığı yarışmalarda Büyük Erkekler kategorisinde Ekrem Yılmaz TÜRK 1.ci, Genç Erkekler kategorisinde Mustafa KARAKOÇ 1.ci, Hüseyin ŞERMET 2.ci, Harun Talha EKŞİ 3.cü, U19 Erkekler kategorisinde ise Hakan KOYUNCUOĞLU 3.cü oldular. Madalyalarını Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Elemanı aynı zamanda Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı olan Öğr. Gör. İrfan ARGUZ'un elinden aldılar. Sporcu öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.