Meram Meslek Yüksekokulu
27.11.2023

Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimize Golda Gıda Üretim Tesislerine Teknik Gezi Düzenlendi

Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü Un ve Unlu Mamuller Teknolojisi Programı 2.sınıf öğrencilerimiz Tahıl Ürünleri Teknolojisi dersi kapsamında ders sorumlusu Öğr. Gör. Öznur EYMİR öncülüğünde Golda Gıda Üretim Tesislerine teknik gezi düzenlediler. Un, makarna, irmik, bakliyat, bisküvi ve gofret üretiminin gerçekleştirildiği entegre bir üretim sahasında, öğrencilerimiz güncel üretim yöntem ve teknolojilerini yakından görme ve tanıma fırsatı buldular. Program sonunda öğrencilerimiz misafirperverlikleri ve ilgileri dolayısıyla Golda Gıda Üretim Koordinatörü Yavuz IRKLI’ya, Un ve Bakliyat Üretim Müdürü Hüseyin DELEN’e ve Üretim Planlama Uzmanı Gülşah KÜÇÜKŞEN’e teşekkürlerini ilettiler.