Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü
12.10.2023

Biyoloji Eğitimi Anabilim Dalı’nda 1. Sınıflara “Ailemize Hoş geldiniz Kahvaltısı”

Biyoloji Eğitimi Anabilim Dalımız 12.10.2023 tarihinde yeni gelen 1. sınıf öğrencilerimiz için fakültemiz bahçesinde “Ailemize Hoşgeldiniz Kahvaltısı” etkinliği düzenlemiştir. Etkinliğin düzenlemesinde lisans 2.sınıf öğrencilerimiz görev almış ve etkinliğe tüm öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız katılım sağlamıştır. Biyoloji Eğitimi Anabilim Dalı için bir gelenek haline gelen bu kahvaltı organizasyonu her sene tekrarlanmaktadır. Kahvaltı tüm öğrencilerin birbirleri ile tanışmaları ve hocaları tanımaları için güzel bir fırsat ortamı oluşturmaktadır. Son derece verimli ve keyifli geçen bu organizasyon, değerli öğretim üyelerimizin yeni gelen öğrencilerimizi bilgilendirmeye yönelik konuşmaları ve ilerideki meslek hayatlarına ilişkin dilek ve temennileri ile sonlandırılmıştır.