Üniversitemizden Sağlık Bakanlığına Eğitim Desteği

16.10.2015

2015 yılının Nisan ayında 89 kamu hastane birliği genel sekreterlikleri bünyesinde kurulan Basın ve İletişim Birimlerine yönelik yapılan eğitimler sürüyor. Bu eğitimler kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayhan Uludağ eğitici olarak görev yapıyor.

Uludağ; 11-13 Ekim tarihleri arasında Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakkı Yeşilyurt’un katılımıyla Ankara’da gerçekleştirilen 4.Basın ve İletişim Birimleri Gelişimsel Yaklaşım Toplantısında “Medyayla İlişkiler” konusunda eğitim verdi.

Yrd. Doç. Dr. Ayhan Uludağ; 4-7 Mayıs 2015 tarihinde Antalya'da gerçekleştirilen programda “Sağlık Haberciliği”, 12-14 Ağustos 2015 tarihinde Konya'da yapılan bölge toplantısında “Reaktif Yanıt Stratejileri” konularında Basın ve İletişim Birimi personellerine eğitim vermişti.