Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksek Okulu İngilizce Eğitim Semineri Düzenledi

23.12.2013

      21 Aralık 2013 tarihinde 10:00-17:00 saatleri arasında “British Council –İngilizce Eğitim Derneği ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu “ İşbirliği ile ortaklaşa düzenlenen   “İngilizce Eğitim Semineri”  üniversitemizin ev sahipliğinde, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonunda yapıldı. Seminer  Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ece Sarıgül, Müdür Yrd. Yrd. Doç. Dr. Selma Durak Üğüten ve Yüksek Okul öğretim elemanlarının yanı sıra farklı üniversite ve okullarda görev yapan çok sayıda İngilizce Öğretim Elemanı, İngilizce Öğretmeni ve öğrencilerinden oluşan yaklaşık 250 dinleyicinin katılımıyla gerçekleştirildi.

       Seminerde İngilizce Eğitim Derneği Başkanı Prof. Dr. Aydan Ersöz “ Reflecting Our Classroom Practices”, İngilizce Eğitim Derneği Üyesi ve Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Cem Balçıkanlı  “ Learning a Language with Web 2,0 Tools: Practical Applications for Language Teachers” ve British Council ’den ise İngilizce Öğretim Elemanı Dave Dodsgon “ Don’t Just Fill the Gaps-Explore the Space ve “ Classroom Management and Building Class Rapport” başlıklı sunumlarıyla katılımcıları bilgilendirdiler.

       Sunum yapan değerli konuşmacılara Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ece Sarıgül, Müdür Yrd. Yrd. Doç. Dr. Selma Durak Üğüten tarafından plaket takdimi yapıldı. Seminere katılan dinleyiciler seminerin oldukça verimli ve bilgilendirici olduğunu belirterek seminerden ayrıldılar. 

Paylaş