Rektörümüzden Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'ne Ziyaret

26.12.2013

Mevlana Kalkınma Ajansının 25 Aralık Çarşamba günü Demosan Otel’de düzenlenen 11. Kalkınma Kurulu Toplantısına katılmak için Karaman’a giden Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini (KMÜ) ziyaret etti.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i ve KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak’ı makamında ağırlayan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Konya üniversitelerinin rektörlerini Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Üniversiteler arasında işbirliğine vurgu yapılan ziyaret, karşılıklı dayanışma ve yardımlaşmanın devam ettirilmesi ve hediye takdimiyle sona erdi.