Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Düzenlendi

31.12.2013

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nin 31 Aralık Salı günü düzenlediği Akademik Genel Kurul Toplantısına; Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcılarımız; Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Prof. Dr. Birol Akgün ve  Prof. Dr. Tahir Yüksek, Dekanımız Prof. Dr. Ali Tor ve Fakülte Öğretim Üyeleri ve Öğretim elemanları katıldı.

Toplantıda Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Tor tarafından Fakültedeki programlar, akademik kadro sayıları, bilimsel yayınlar, projeler, 2013 yılında gerçekleştirilmiş olan sosyal&bilimsel faaliyetler, fiziki ihtiyaçlar ile ilgili bir sunum yapıldı. Üniversitenin ve Fakültenin mevcut durumu ve gelecek projeksiyonları ile ilgili bir söyleşi gerçekleştirildi.  Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker; toplantı salonunda Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri tarafından 2013 yılında yapılan bilimsel çalışmaların sergilenmesinin güzel bir geleneğin başlangıcı olduğunu ve bu geleneğin sürmesi gerektiğini dile getirdi.

Toplantı sonunda Dekanımız Prof. Dr. Ali Tor tarafından  Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e hediye takdimi, Kurucu Dekan olarak önemli hizmetler vermiş olan Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın’a ve Dekan Yardımcısı olarak hizmet vermiş olan Doç. Dr. Hidayet Oğuz’a teşekkür plaketi sunuldu.

Paylaş