Kripteks Yarışmasının Hızı Necmettin Erbakan Üniversitesinde Nefes Kesti

10.01.2014

TRT OKUL ekranlarında seyircisini her hafta esir alan Kripteks; Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde nefes kesti. Yarışmacı seçmelerinde iddiaları ve performanslarıyla Yönetmen Hasan Yıldız’ın dikkatini çekmeye çalışan aday yarışmacılar, eğlenceli anlar yaşattı. 

Heyecan ve enerjinin giderek katlandığı seçmeleri geride bırakıp büyük ödüle bir adım daha yaklaşan iki yarışmacıysa Üniversitemizin Eğitim Fakültesi Zihinsel Engelliler Eğitimi Öğretmenlik bölümü öğrencisi Esra Üzüm ve Resim Öğretmenliği öğrencisi Burcu Deniz oldu.  Tarihin gizeminde kaybolacak olan yarışmacılar Konya sokaklarında acaba nelerle karşılaşacak?  Şimdi 500 TL ye giden şifrelerle dolu yolu hangisinin önce tamamlayacağı merakla bekleniyor. Yarışmayı kimin kazandığı TRT ekranlarında yayınlandığı saatte öğreniliyor.

Siz de bu merak ve heyecana ortak olmak istiyorsanız ve Konya’nın zengin tarihini keşfetmek istiyorsanız,  TRT Kurumu adına Yıldızlar Tanıtım Organizasyon Ltd.Şti. tarafından gerçekleştirilen yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Hasan Yıldız’ın üstlendiği Kripteks’i kaçırmayın.

Kripteks, her hafta farklı bir üniversiteye ve her Cuma 22:50’de evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

Paylaş