Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

11.04.2014

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Akademik Kurulu Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker başkanlığında gerçekleştirildi. Fakülte binasında yapılan toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerafettin Erel, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çoşkun, Uzay ve Uydu Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ömer Faruk Keser, Uçak Mühendisleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Nail Muşta, Sivil Havacılık İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş, Sivil Havacılık İşletmeciliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kadir Öcalan, Fakülte Sekreteri Muammer Yalçın katıldı.

Toplantıda 2013 - 2014 öğretim yılı ayrıntılı olarak analiz edilerek 2014 - 2015 öğretim dönemi için yapılacak ön çalışmalar programlandı.

Akademik kurul toplantısı öğretim elamanlarının fakülte hakkında yaptıkları karşılıklı değerlendirmeler ve Rektörümüzün soruları cevaplandırmasıyla son buldu.