Tasarım Bölümü

2022-2023 Staj Duyurusu ve Staj Evrakları

SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU
2022-2023 STAJ TAKVİMİ

•      09 Haziran 2023  tarihine kadar öğrencilerin staj yapacakları işyerlerine ilgili linkde verilen Ek-1: Staj Dilekçesini imzalatarak Staj  Sorumlusu Öğr.Gör.Mustafa Lütfi CİDDİ' ye (belgenin aslı daha sonra staj defteriyle getirilmek şartıyla)  uzem üzerinden staj dersine verilen baglantıya yüklemeleri  zorunludur.
  •
  •          Staj yapılacak yerlerde grafik tasarım birimi ya da en az bir grafik tasarımcısı olmalıdır.
  • (03 Temmuz -11 Ağustos)- 2023 Staj uygulamaları
  •
  • (Staj başlangıç tarihi 03 Temmuz 2023 olmak zorundadır)
  •
  • Staj Bitiş Tarihi Cumartesi Çalışanlar 07.08.2023 tarihi bitiş Cumartesi Çalışmayanlar 11.08.2023 tarihidir.
  •
  • Staj saatleri sabah 8 akşam 5  saatleri arasındadır. (İşletmeye göre mesai başlama ve bitiş saatleri değişebilir)
  •
  • Staj evrakları 2023-2024 eğitim öğretim güz yarıyılı ilk haftasında teslim edilmek zorundadır.
                                                                    TASARIM Bölümü
                                                                     Staj Komisyonu

STAJ EVRAKLARI İLE İLGİLİ LİNKLER AŞAĞIDADIR

Staj Dosyası