Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi
07.12.2023

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında'' Engellilere Dair Farkındalığımız'' başlıklı konferans düzenlendi!

Fakültemiz Seydişehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Seydişehir Sosyal Hizmetleri Müdürlüğü ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında'' Engellilere Dair Farkındalığımız'' başlıklı konferans düzenlendi. Konferans Fakültemiz personeli Muhammet Uzun ve Seydişehir Sosyal Hizmet Uzmanı Muhammet Kiremitçi tarafından verildi. Konferansa Fakülte öğrencilerimiz ile diğer davetliler katılım sağladı, konferansı veren konuşmacılara ve konferansı düzenleyen Fakülte Sekreterimiz Ömer Faruk Şahap' a Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Tuba Korkmaz Arslan tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.