Yükseköğretim Kurulu Personel Daire Başkanlığı Heyeti Misafirimizdi

03.06.2014

Yükseköğretim Kurulu Personel Başkanlığı heyetinin Konya YHT Garında karşılanmasıyla başlayan program; Tıp Fakültesi Morfoloji Binasında birlikte yapılan kahvaltının ardından gezi turlarıyla devam etti. Üniversitemiz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Zekeriya Şimşir rehberliğinde Şehir Merkezi, Mevlana, Sahib-i Ata Cami, Sahib-i Ata Külliyesi, İnce Minare Müzesi, Karatay Müzesi, Çatalhöyük, Sille ve Tarihi Sille Konağı gezildi.

Tarihi Sille Konağı’nda birlikte yenen akşam yemeğinin ardından heyete, Rektörümüz tarafından Üniversitemizi tanıtan katalogların olduğu birer çanta ve plaket takdim edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in yanı sıra ziyarette; Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yağmur Şenel, Genel Sekreter Yardımcısı Hanifi Sert, Personel  Daire Başkanı Ömer Doğan, Personel Dairesi Şube Müdürü Durmuş Ali Atalay da hazır bulundu.