Üniversitemiz Yönetimi Seydişehir’de

05.06.2014

Üniversitemiz Senato Kurulu Üyeleri; Senato toplantısı ve bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Seydişehir’de toplandı. Üniversitemizin Otobüsü ve Midibüsüyle aileleriyle birlikte Seydişehir’e giden Rektörümüz, Rektör Yardımcıları ve Senato Kurul Üyeleri Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde Senato toplantısını gerçekleştirdi.

Üniversitemizde yeni akademik birimlerle, gelecek yılın planlanmasının yapıldığı toplantıyı Seydişehir’de yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker: “Üniversitede akademik ve idari anlamda başarılı çalışmalar yürütülmekte ve akademisyenler geleceğe güvenle bakan bir üniversitenin gereğini yerine getirmektedir. Seydişehir’deki arkadaşlarımız da çalışmalarımıza destek veriyor. Öğrenci kardeşlerimize akademik personele ve Seydişehir’in yerel yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Mühendislik Fakültesinde yapılan Senato Toplantısından sonra Yönetim ve Senato Kurulu üyeleri fakülte bahçesinde birlikte öğle yemeği yedi. Yemek sonrası Seydişehir gezi turuna çıkılarak; Seyyid Harun Cami ve Külliyesi, Hacı Abdullah Efendi Türbesi, Kuğulu Park ve Tınaztepe Mağarası gezildi. Ziyaretlere Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel de eşlik etti.

Heyet akşam saatlerinde Konya’ya döndü.

 

Paylaş