Üniversitemiz ultrAslan UNI Topluluğundan Hakkari’deki Okula Kitap Yardımı

01.03.2022

Hakkari Kazım Karabekir İlk ve Ortaokulunun kütüphanesinde, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Üniversitemiz ultrAslan UNI Öğrenci Topluluğu üyelerinin desteğiyle şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'in adına yaklaşık bin kitabın bulunduğu kitaplık oluşturuldu.

Hakkari Kazım Karabekir İlk ve Ortaokulunun kütüphanesinde, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Üniversitemiz ultrAslan UNI Öğrenci Topluluğu üyelerinin desteğiyle şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'in adına yaklaşık bin kitabın bulunduğu kitaplık oluşturuldu.



Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar'ın eşi Gökşen Pınar, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Savaş Şimşek ve Fatih Ünsal, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Oktay Kızılkaya ve Üniversitemiz ultrAslan UNI Topluluğu üyelerinin katıldığı törenle açılan kitaplık hizmete sunuldu.

Açılışta konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, kütüphanelerin içeriğinin zenginleştirilmesi için kurum, kuruluş ve hayırseverlerin kitap kampanyalarına yaptığı yardımlardan memnuniyet duyduklarını söyledi. Gür, kitaplığın oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

UltrAslan UNI Topluluk Başkanı Emir Ahmet Bolat ise, “Üniversitemizin Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile geçmişte de çok önemli projelerde beraber çalışmıştık. Yine onlardan gelen bir proje oldu. Daha sonra Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçip kütüphane için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumuzu kendilerine ilettik. Hakkari Emniyet Müdür Yardımcısı Savaş Şimşek ile beraber sürekli irtibat halinde kalarak Hakkari Kazım Karabekir İlk ve Ortaokuluna binden fazla kitap bağışında bulunduk. Bu tarz sosyal sorumluluk projelerini çok sık yapan bir topluluk olarak her yeni etkinliğimizde yeni bir heyecan ve yeni bir mutluluk duyuyoruz. Bu etkinliklerin tamamını çocuklar gülsün diye yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.



Kitap desteğinde bulunan mezun öğrencimiz ve topluluğun eski başkanı Mustafa Karaduman da bu tür sosyal projeler içinde yer aldıklarını belirterek, “Neler yapabiliriz diye Savaş müdürümüzle iletişime geçtik. Bu kapsamda kitaplar gönderdik. Biz de bu güzel organizasyonun içinde yer almak istedik ve buraya geldik. Arkadaşlarımızla burada bulunmaktan memnunuz” diye konuştu.

Kazım Karabekir İlk ve Ortaokulundaki programın ardından topluluk üyeleri, Hakkari İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar'ı ziyaret etti.

Paylaş