Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erikoğlu Avrupa Cerrahisi Araştırma Derneği Türkiye Temsilcisi Seçildi

03.06.2014

Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Erikoğlu , Macaristan’ın Başkenti  Budapeşte’ de düzenlenen ESSR 2014 European Sociaty for Surgical Research (Avrupa Cerrahi Araştırma Kongresi)’ nde Endokrin ve Organ Nakli toplantılarında 2 oturum başkanlığı ile deneysel paratiroidektomi ile ilgili 1 sözlü sunum, ve 3 poster sunumu yaptı .

Prof. Dr. Mehmet Erikoğlu, aktif çalışmalarından dolayı Dernek tarafından ESSR European Sociaty for Surgical Research  Turkey Representetive ( Avrupa Cerrahisi Araştırma Derneği Türkiye Temsilcisi ) seçildi.