Tercih Dönemi Tanıtım Günleri

10.07.2014

Tercih Dönemi Tanıtım Günleri etkinliği 10 Temmuz saat 14.00’te; Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muhsin Kar, Dekanlarımız, Dekan Yardımcılarımız, öğretim üyeleri, fakülte idarecileri ve öğrencilerin katılımıyla başladı. 10 - 11 - 14 Temmuz günleri Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi B Blok fuaye alanında 14.00–16.00 saatleri arasında yapılacak olan tanıtım etkinliği ile tercih heyecanı yaşayan öğrencilere, Dekanlar ve Öğretim Üyeleri tarafından fakültelerimiz hakkında bilgiler veriliyor.

Etkinliğe katılan ve öğretim üyelerimizden bilgi alan öğrenciler; zorlu bir tercih süreci yaşadıkları bu dönemde Necmettin Erbakan Üniversitesinin böyle bir tanıtım etkinliği düzenlemesinin kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, böylece üniversite ve fakülteler hakkında merak ettikleri bütün soruları rahat bir şekilde öğretim üyelerine sorup cevap aldıklarını söylediler. Üniversitenin eğitim-öğretim hizmetleri, teknik ve fiziki bütün şartlarını bu etkinlik sayesinde öğrendiklerini ve böylece kafalarında soru işaretlerinin kalkarak hedefe daha kolay ulaşacaklarını söyleyerek Üniversitemize ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler. 

Tanıtım günleri için 11 Temmuz Cuma günü Kültür Park kız yurdu yanından saat 14.00'de, 14 Temmuz Pazartesi günü saat 13.30'da servisler Eğitim Fakültesine misafirleri taşıyacak. Program sonunda misafirler yine aynı noktaya bırakılacak.

Paylaş