Konya Bölgesel İnovasyon Merkezi Projesi Kapsamında Rektörümüze Ziyaret

28.05.2014

Mevlana Kalkınma Ajansı’nın güdümlü proje olarak desteklediği ve yürütücülüğünü Konya Sanayi Odası’nın üstlendiği Konya Bölgesel İnovasyon Merkezi Projesi kapsamında; proje koordinatörü ve üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Birol Mercan, proje asistanı ve üniversitemiz akademik personeli Arş. Görevlisi Mustafa Gömleksiz, Konya Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Zübeyde Yılmaz, İNOMER Başkanı ve ODTÜ Öğretim Görevlisi Şirin Elçi, Teknoloji Transferi Uzmanı Dr. Taj Mattu ve Proje Uzmanı Taha Çalışır Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i makamında ziyaret ettiler.

Proje kapsamında belirlenen hedefler ve eylem planları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, projeyle ilgili uzun vadeli hedeflere ulaşılmasında üniversitemizin desteği ve yapılacak işbirliğinin öneminin altı çizildi. Projeyle ilgili bazı önemli taleplerin Rektörümüze iletildiği görüşmelerin ardından ziyaretçilerle birlikte öğle yemeği yenildi.

Ziyarette; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Kar ve  Genel Sekreter Doç. Dr. Zekeriya Mızırak da hazır bulundu.