Fullbright Öğretim Elemanlarından Veda Ziyareti

28.05.2014

Amerika Birleşik Devletleri'nin en prestijli burs programı (Fullbright Programı) kapsamında Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Hazırlık programında görevli olan Daria KIEFFER ve Amina Zainab GOHEER, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker'e veda ziyaretinde bulundu. Fulbright Öğretim Elemanları, Türkiye'de ve Necmettin Erbakan Üniversitesinde bulundukları süre içinde edindikleri deneyimlerin kariyer planları açısından çok önemli ve verimli olduğunu vurguladılar. Rektörümüz ise, misafir öğretim elemanı istihdam etme konusunda Üniversitemizin imkanlar ölçüsünde açık kapı politikası uyguladıklarını ve bu anlayışın üniversitenin uluslararasılaşması açısından gerekli olduğunu belirtti. Ziyaret sonunda Prof. Şeker, Fulbright destekli öğretim elemanlarına Hazırlık Programına yaptıkları katkılar için teşekkür nişanesi olarak birer plaket takdim etti.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Kar ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kuşpınar da hazır bulundu.