Başbakan Davutoğlu Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesinin Açılışını Gerçekleştirdi

09.09.2014

Başbakan Ahmet Davutoğlu Konya’da katıldığı 11 tesisin toplu açılış töreninde Üniversitemizin Konya’ya kazandırdığı Diş Hekimliği Fakültesi binasının açılışını gerçekleştirdi.

Modern öğrenci eğitim laboratuarlarıyla donatılmış olan Diş Hekimliği Fakültesi binası hasta kabulüne de başlamıştır. Toplam 3 bin metrekare kapalı alana sahip, 5 milyon liraya mal olan Diş Hekimliği Fakültesi binası, günlük 500 civarında hastaya tedavi sunabilecek kapasitede. Bir adet dentaltomografi, 2 adet panoramik röntgen ve 3 adet periapikal röntgen cihazı bulunduran radyoloji biriminde tüm ağız, diş ve çene görüntüleme işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Fakülte ameliyathanesinde ise aynı anda 4 hastaya ileri cerrahi işlem uygulanabiliyor. 

Bu Fakültenin Konya’mıza kazandırılmasında emeği geçen başta Sayın Başbakanımız olmak üzere Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İl Özel İdaresi yetkililerine teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.

Rektörümüzün de katıldığı Konya Ticaret Odası Uluslararası Fuar Merkezinin resmi açılışının ardından, iş adamlarıyla Fuar Merkezinde akşam yemeği yenildi.

 

Paylaş