AKEF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık’a Türk Halk Kültürüne Hizmet Ödülü Verildi

30.12.2015
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi

Halk Kültürü Araştırmaları Kurumunun "34.Türk Halk Kültürüne Hizmet Ödülleri" Ankara Türk Tarih Kurumu Konferans Salonunda düzenlenen törende sahiplerine takdim edildi.

Ödüle layık görülen isimler arasında Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık da yer aldı. Ödül alanlar arasında Prof. Dr. Işıl Altun, Nevin Balta, Prof. Dr. H. Dilek Batislam, Prof. Dr. Zeynep Erdoğan, Prof. Dr. Nevin Güngör Ergan, İsmail Işık, M. Sabri Koz ve Doç. Dr. Meral Ozan da yer alırken, törende çok sayıda akademisyen ve davetli de hazır bulundular.

Genel Sekreter Salih Ünver’in sunuculuğunda gerçekleşen ödül töreninde bir konuşma yapan Genel Başkan İrfan Ünver Nasrattınoğlu, kurumun 60’ıncı yıl kutlamalarının 2016 yılının Fuat Köprülü’yü anma yılı olması nedeniyle birleştirilerek yapılacağını belirterek herkesi kuruma üye olmaya ve önerileriyle güçlendirmeye davet etti.

Ödüle layık görülenlere ödülleri akademi, bürokrasi ve halk kültürü alanında iz bırakmış isimler tarafından takdim edildi. Etkinlik, tören sonrası resepsiyonla sona erdi.

Paylaş