Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

26.05.2014

Erol Güngör Konferans Salonunda büyük bir coşkuyla kutlanan Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi mezuniyet törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın ve Prof. Dr. Tahir Yüksek, Dekanlar, Eğitim Fakültesi Bölüm Başkanları, öğretim üyeleri, emekli hocalarımız, öğrencilerimiz ve veliler katıldı.

Program, dereceye giren öğrencilerimizin salona girişi ve sahne önünde salonu selamlamasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Murat Sünbül’ün konuşmalarının ardından Rektörümüz tarafından Fakülte birincilerine hediyeleri takdim edildi.

Ayrıca Rektörümüz ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Murat Sünbül emekli hocalarımıza plaket takdim etti.

Tören sonunda bütün öğrenciler öğretmenlik andını okuyarak kep fırlattılar.