Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümünden Türk Halk Müziği Konseri

27.05.2014

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonunda Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi. Öğr. Gör. Dr. Attila Özdek ile Öğr. Gör. Dr. Soner Algı’nın hazırladığı, lisansüstü ve lisans öğrenciler tarafından iki bölüm olarak sunulan Türk Halk Müziği Konserine; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muhsin Kar, Eğitim Fakültesi Dekan ve Dekan Yardımcıları, Müzik Eğitim Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yusuf Akbulut, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Lisanüstü öğrencilerinin Enstrümantal Anadolu ezgilerini çaldığı programda; lisan öğrencileri de Anadolu’nun farklı yörelerinden derledikleri türküleri seslendirdiler.

Programın sonunda; çiçek ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı.