Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu
03.08.2022

Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilerin Ek Sınav Başvuruları

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 44. Maddesi “c” fıkrası ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 16. Maddesi hükümleri çerçevesinde, Üniversitemiz Senatosunun belirlediği esaslara göre; Meslek Yüksekokulumuz programlarına kayıtlı olup azami öğrenim süresini (iki yıllık ön lisans programını dört yıl içinde bitiremeyen) dolduran öğrencilerimize,  doğrudan sınav yapılamayan dersler (proje, uygulama, staj vb.) dışında devamsızlıktan veya yeterli not alamadıkları için başarısız oldukları tüm derslerden dilekçe ile başvurmaları halinde iki ek sınav hakkı verilecektir.
 
Son başvuru tarihi: 17 Ağustos 2022 tarihi saat 17.00

 
  1. Ek Sınav 22-23-24 Ağustos 2022 tarihlerinde
  2. Ek Sınav 31 Ağustos – 1 Eylül tarihlerinde
Yapılması planlanmaktadır.

Sınav takvimi başvuru durumuna göre oluşturulacak ve web sayfamızda duyurulacaktır.

Dilekçelerin imzalandıktan sonra pdf formatında [email protected] mail adresine başvuru süresi içerisinde gönderilmesi gerekmektedir.

Dilekçe için tıklayınız...
 
Önemli Notlar:
1- Bu sınavlara 2018-2019 eğitim öğretim yılı ve öncesinde kayıt yaptırıp azami öğrenim süresini dolduran öğrenciler başvurabilir.
2- Daha önce ek sınav hakkı verilen öğrenciler ile ek sınav hakkı verilip başvurmayan öğrenciler bu sınava katılamazlar.
2- Ek Sınavlara katılmadan veya ek sınavlar sonucunda başarısız ders sayısı 5 (beş) dersten fazla (6 ve yukarısı) olan öğrencilerin kayıtları silinecektir.