İlköğretim Bölümü
01.01.2015

İLKÖĞRETİM MATEMATİK - OKUL DENEYİMİ DERSİ İÇİN GİDİLECEK OKULLARIN BELİRLENMESİ

2013-2014 GÜZ YARI YILINDA OKUL DENEYİMİ DERSİNİ ALACAK

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

• DAHA ÖNCE NUMARA SIRASINA GÖRE BELİRLENEN OKULLAR BUNDAN BÖYLE DİLEKÇEYLE BELİRLENECEKTİR.

• BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞRETİMLER İÇİN TERCİH EDİLEBİLECEK 8’ER OKUL VARDIR. DİLEKÇENİZDE 8 OKULU DA İSTEK SIRANIZA GÖRE SIRALAYINIZ.

• DİLEKÇELERİNİZİ 19.09.2013’TEN İTİBAREN EN GEÇ 23.09.2013 PAZARTESİ GÜNÜ 18.00’E KADAR YRD.DOÇ.DR. AHMET CİHANGİR (I.Öğr, A-233) VE ARŞ.GÖR. ABDULKADİR ÖNER’E (II.Öğr, A-205) ELDEN VEYA BAŞKASI VASITASIYLA TESLİM EDİNİZ.

• BAZI OKULLARDA YIĞILMA VEYA AÇIK OLUŞMASI DURUMUNDA DİLEKÇELERİN TESLİM EDİLDİĞİ TARİH DİKKATE ALINACAKTIR (saat belirtmeyi unutmayınız!)

I. ve II.Öğretimler İçin Belirlenen Okullar

Büyükbayram Ortaokulu

Mustafa Bülbül Ortaokulu

Örnek Dilekçe:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İLKÖĞRETİM MATEMATİK EĞİTİMİ ABD BAŞKANLIĞINA

Ana bilim dalınızın 4.sınıf ………………………. numaralı öğrencisiyim. Okul deneyimi dersi kapsamında gitmek istediğim okul için tercihlerim aşağıda belirttiğim sırayladır.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

1.

2.