Dokuz Eylül Üniversitesi Sertifikalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi

22.05.2024

Sürekli  Eğitim  Merkezinde    Mayıs    ayında    açılması  planlanan    "Sertifikalı    Kamu    İhale    Mevzuatı    Eğitimi"  programını;    "Sürekli    Eğitim    Merkezi  (DESEM),  Dokuz  Eylül  Üniversitesi'nin  bilgi  birikimini toplumla,  kamu  kurum  ve  kuruluşları  ile  özel  sektör  yanında  sivil  toplum  kuruluşları  ve  bireylerle paylaşmanın  daha  nitelikli  ve  etkin  yollarını  araştırmakta  ve  bu  doğrultuda  ihtiyaç  duyulan  alanlarda sürekli eğitimler düzenlemektedir. Merkezde  bu  kapsamda,  23 - 26 Mayıs 2024 tarihlerinde toplam 24  saat  (4  gün)  Perşembe, Cuma,    Cumartesi    ve    Pazar    günlerinde  ücretli    "Sertifikalı    Kamu    İhale    Mevzuatı Eğitimi" gerçekleştirecektir. Eğitim sonunda katılımcılara Kamu İhale Kurumu ve Dokuz Eylül Üniversitesi onaylı belge  verilecektir.  Kişi  başı  eğitim  ücreti  ekte  verilmiş  olup  Detaylı  bilgi  için  tıklayınız  Kamu ihale  mevzuatı  sürekli  güncellendiği  için,  kamu  ihalelerinde  görevli  personelin  bu  eğitimi  almaları, bilgilerinin güncellenmesi açısından büyük önem taşımaktadır.