4-B Sözleşmeli (Teknisyen (Elektrik) H-321) Personel Alımı Kesin Sonuç İlanı

25.03.2024

Üniversitemiz tarafından 01 Şubat 2024 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alım ilanına ilişkin Teknisyen (Elektrik) (2024-H-321) alanına 20-22 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan itirazlar ilgili komisyonlar tarafından değerlendirilerek karara bağlanmıştır. İtirazların değerlendirilmesi sonucu kesin olarak asıl ve yedek adaylar son halini almıştır.

Sözleşmeli pozisyona asıl olarak yerleşmeye hak kazanan ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanan adayın 26 Mart-16 Nisan 2024 tarihleri arasında göreve başlaması gerektiği ve asıl olarak yerleşmeye hak kazanan adayın 16 Nisan 2024 tarihi mesai bitimine kadar göreve başlamaması halinde yerine yedek olarak yerleşmeye hak kazanan sırası ile ilan edilecektir.

Süresi içerisinde göreve başlamayan adaylar hakkından vazgeçmiş sayılacaktır. 

POZİSYON

SONUÇ

Teknisyen (Elektrik) (2024-H-321)

Tıklayınız

 

  İSTENİLEN EVRAKLAR

  1. Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının bulunmadığını sağlık raporu ile belgelendirmek (Tek Hekim)
  2. Mal bildirim formu (Ek-1) (Önlü arkalı tek nüsha olarak doldurulacaktır.) (Kapalı zarfta teslim edilecektir.)
  3. KPSS sonuç belgesi
  4. Diploma
  5. Biyometrik Fotoğraf (2 Adet)
  6. Sağlık Beyanı Formu (Ek-2)

Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği İnsan Kaynakları Birimine,

ŞAHSEN müracaat ederek hizmet sözleşmesini imzalamaları ve istenilen belgeleri sözleşme imzaladıkları birime teslim etmeleri gerekmektedir.  Evrakları teslim eden aday  göreve başlayacaktır. 

Eksik evrak, yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanların sözleşmeleri imzalanmayarak göreve başlatılmayacaktır; göreve başlamaları yapılmış ise Üniversitemiz sözleşmeyi tek taraflı feshetme hakkına sahiptir. 

ÖNEMLİ NOT:22/11/2010 tarihli ve 2010/1169 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar, 31/12/2010 tarih ve 27802 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olup, Ek 1 nci maddesinin son fıkrasında yapılan değişiklikte; "Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez." hükmü bulunmaktadır. 

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.