4-B Sözleşmeli (Teknisyen (Elektrik) H-321) Personel Alımı Ön Değerlendirme Sonucu

19.03.2024

Üniversitemiz tarafından 01 Şubat 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alım ilanına ilişkin online başvuru yaptıktan sonra başvurusunu tamamlayan ve yetkili komisyonların incelemesi sonucu Teknisyen (Elektrik) (2024-H-321) kodlu ilanın yer aldığı liste aşağıda yer almaktadır.

Sözleşmeli personel alım sonuçlarına itirazlar 20-22 Mart 2024 tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı [email protected] mail adresine ekte yer alan formatta yapılabilir. İtiraz dilekçesi için tıklayınız.

İtirazlar ilgili komisyonca değerlendirilerek kesinleşen sonuçlar www.erbakan.edu.tr web sayfamızda ilan edilecektir.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

POZİSYON

SONUÇ