NEVA’dan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrencilerine Burs

06.09.2023

Değerli NEÜ’lü,

Bilindiği üzere, öğrencilerimize burs verme süreci, Necmettin Erbakan Üniversitesi Geliştirme Vakfı (NEVA) tarafından yürütülmektedir.

Üç öğretim yılı boyunca akademik ve idari personelimizin sosyal sorumluluk anlayışıyla ve gönüllüğe dayalı olarak sundukları katkılar ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs verilmiş, NEVA himayesinde ve koordinesinde mevcut burs faaliyetlerimiz artarak devam etmiştir.

Burs destek projesine bu yıl da katılmak isteyen akademik ve idari personelimizin otomatik ödeme talimatı vermek için bulundukları birim yönetimi ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Otomatik ödeme talimatı verilmesi ve verilen otomatik ödeme talimatı hakkında bağlı bulunulan akademik birim yönetimine bilgi verilmesi, burs çalışmamızın sürdürülebilirliği, daha fazla ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrenciye ulaşılması ve sürecin daha sağlıklı yönetilebilmesi açılarından kritik bir faktördür.

Otomatik ödeme olmaksızın destekte bulunmak isteyen personelimiz de desteklerini ulaştırabilirler.

Vakıf Bankası
Necmettin Erbakan Üniversitesi Geliştirme Vakfı
IBAN: TR47 0001 5001 5800 7312 0940 30

Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz.

Vakfımızın burs faaliyetleri hakkında daha detaylı bilgiye linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.