3ds Max Mimari Modelleme ve Görselleştirme Eğitimi

Adı-Soyadı Mustafa Evren BERK
Unvanı Dr. Öğr. Üyesi
Birimi Radyo Televizyon ve Sinema
Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi

E-Posta Adresi [email protected]

EĞİTİM/KURS PROGRAMI HAKKINDA
Programın Adı 3ds Max Mimari Modelleme ve Görselleştirme
Programın Türü Sertifika Programı
Program Başvuru Tarihleri  8.7.2021 – 23.8.2021
Program Başlama/Bitiş Tarihleri  1.9.2021
Program Süresi (Öngörülen Toplam Saat)  30  saat
Program İçin Önerilen Gün ve Saatler Pazartesi, Salı, Perşembe Saatler 20:00-22:30
Program İçin Önerilen Mekân ve Donanım Uzaktan eğitim,
Önerilen Katılımcı Sayısı 30 ya da fazla
Öngörülen Kişi Başı Eğitim Ücreti  600TL (KDV Dahil).
Özel Koşullar Donanım olarak 16 GB Ram olan en az i5 işlemci ya da eş deger AMD işlemci. 3ds Max 2020 yazılımının kurulu olması gerekmektedir.

EĞİTİM HAKKINDA
Şekli Uzaktan eğitim
 Programın İçeriği 3ds Max Kullanıcı Arayüzü Tanıtımı – Çalışma Ekranları, Menüler, Ekran Navigasyonu – Temel Nesneler ve Nesne Seçme Araçları – Nesneleri Taşıma, Döndürme ve Ölçeklendirme – Nesneleri Birbiriyle İlişkilendirme – Taşıma, Döndürme ve Ölçeklendirme İçin Snap Komutları – Kopyalama Seçenekleri – Array ve Spacing Tool Araçları – Sık Kullanılan Bazı Değiştiriciler (Modifiers) – Çizgisel Modelleme (Spline Modelling) – Editable Spline Menüsü – Değiştiriciler ile Form Oluşturma – Poligon Modelleme (Polygon Modelling) – Editable Poly Menüsü – Sahne Üzerinde Uygulama – Işıklar ve Kamera Ayarları – Malzemeler (Material Editor) ve Uygulamalar - Render ışık bilgilerinden sonra photoshopta görselleştirme işlenecektir.
Kimler Katılabilir? Mimarlar ve ilişkili meslekteki kişiler – Tasarımcılar – Mühendisler– Sektörle ilişikli teknikerler, – Teknik ressamlar,
Eğitim Sonunda Verilecek Belge
Katılım Belgesi

EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI
Tanıtım Metni --
Program Kazanımları 3ds Max program arayüzüne hakimiyet sağlamaları, – Temel modelleme bilgisine sahip olmaları ve bu bilgi ile karmaşık olmayan modelleri (bina, mobilya, ürün vd.) üretebilme becerileri kazanmaları, – Kendi sahnelerini kurabilmeleri, bu sahnelerde temel fotoğrafçılık ve kamera, ışık bilgilerini kullanabilmeleri, - Pluginlerden bahsedilecek ve yapacağı işe uygun plugin destek anlatımlarıyla programı amaç odaklı öğreneceklerdir. – V-Ray render ışık sistemine hakimiyet sağlamaları. – Render işlemi sonrasında Photoshop üzerinden görselleştirme yapmayı öğrenceklerdir.

Ödeme İçin Hesap Bilgileri

Hesap Adı: Necmettin Erbakan Üniversitesi, Döner Sermaye İşletmesi

Banka Adı: Vakıfbank
Banka Şubesi: Nalçacı Şubesi

IBAN Numarası: TR20 0001 5001 5800 7300 6975 98

Kredi Kartı ödemeler için:

Worldcard (Vakıfbank, YapıKredi,) ve Vakıfbank kredi kartlarına 3 taksit diğer banka kartlarına tek çekim yapılacaktır.

NOT: Eğitim yeterli katılımcı olmaması durumunda ertelenebilir yada iptal edilebilir.

Detaylı bilgi ve sorularınız için:
0 332 221 06 92 - 93

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü  15 Temmuz Yerleşkesi