2. Dönem Sertifikalı Sushi Eğitimi

02.06.2021

 

EĞİTİMCİ/PROGRAM KOORDİNATÖRÜ HAKKINDA
Adı-Soyadı Cemil USLU
Unvanı Öğr.Gör.
Birimi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi
Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. Meram / KONYA
 
İrtibat Telefonu 0554 201 29 78
E-Posta Adresi cuslu@erbakan.edu.tr
 
 
EĞİTİM/KURS PROGRAMI HAKKINDA
Programın Adı Sertifikalı Sushi Eğitimi
Programın Türü Sertifika Programı
Program Başvuru Tarihleri  28.05.2021 -21.06.2021
Program Başlama/Bitiş Tarihleri  Hafta İçi Grubu Cuma Günleri : 14:00-19:00
 Hafta Sonru Grubu Cumartesi Günleri: 12:00-18.00
(Not: hafta Sonu Grubu yasaklar biitikten sonra başlayacaktır.)
Program Süresi (Öngörülen Toplam Saat)  5 saat
Program İçin Önerilen Gün ve Saatler  Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir.
Program İçin Önerilen Mekân ve Donanım Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi
Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. No: 42 Meram / KONYA
(Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitim Mutfağı)
Önerilen Katılımcı Sayısı  9 Kişi
Öngörülen Kişi Başı Eğitim Ücreti 450 (KDV Dahil)  (Malzeme ücreti fiyata dahildir).
WorldCard (Vakıfbank, YapıKredi,  WorldCard Kartları) ve Vakıf Bank Kredi Kartlarına 2 Taksit
Diğer Banka Kartlarına Tek Çekim
Özel Koşullar  
 

 
EĞİTİM HAKKINDA
Şekli  Yüz yüze örgün eğitim
 Programın İçeriği Uzakdoğu mutfağı hakkında genel bilgilendirme
Sushi hakkında genel bilgilendirme
Sushi Çeşitleri ve İçerikleri hakkında bilgilendirmenin yapılması
Sushi pirincini uygun koşullarda haşlama
Pirinç sosunun içerikleri ve yapılışları
Sushi yaparken kullanılan tüm araç gereçlerin tanıtımı
Maki,Roll,Nigiri yöntemlerinin hazırlanması
Sunum kuralların dikkat ederek sosları ile birlikte servisi
Konu Başlıkları Uzakdoğu mutfağı
Sushi hakkında genel bilgilendirme
Sushi Çeşitleri ve İçerikleri
Sushi pirincini uygun koşullarda haşlama
Pirinç sosunun içerikleri ve yapılışları
Sushi yaparken kullanılan tüm araç gereçlerin tanıtımı
Maki,Roll,Nigiri yöntemlerinin hazırlanması
Sunum kuralların dikkat ederek sosları ile birlikte servisi
Kimler Katılabilir? Sushi hakkında tüm temel prensipler ile pratik donanıma sahip olmak ve uzmanlaşmak isteyen tüm bireyler katılabilir.
Eğitim Sonunda Verilecek Belge  
 Sertifika
 
 
 
EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI
Tanıtım Metni --
Program Kazanımları Sushiyi evlerde veya işletmelerde tekniklerine uygun halde hazırlayabilmek ve gelir sağlamak amacıyla işletmelerde uygulamaya koyabilmek
 

Detaylı bilgi ve sorularınız için:
0 332 221 06 93
Adres: Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü  15 Temmuz Yerleşkesi

Yaka Mahallesi, Kasım halife Sokak, No: 11, B Blok

Posta Kodu: 42090, Meram / KONYA

konsem@konya.edu.tr