Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü
01.10.2021

ULUSLARARASI HUKUK KONGRESİ

Necmettin Erbakan ve Zaporizhzhya National (Ukrayna) Üniversiteleri ve Hukuk Fakülteleri arasında 2021 yılında imzanalan memorandum ile her iki kurum partner üniversite olmuştur.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Zaporizhzhya National Üniversitesi Hukuk Fakültesinin ortak çalışması neticesinde 1 Ekim 2021 ve 2 Ekim 2021 tarihleri arasında uluslararası hukuk kongresi düzenlenecektir.

Kongrede hukukun çeşitli alanlarında sunumlar yapılacaktır. Kongrenin yayın kurulunda her iki üniversiteden Rektör Rektör Prof. Dr. Cem ZORLU, Prof. Dr. Frolov Mykola OLEKSANDROVYCH, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bondar Oleksand GRYGOROVYCH ile Hukuk Fakültesi dekanları Prof. Dr. Nuran KOYUNCU, Prof. Dr. Kolomoiets Tetiana OLEKSANDRIVNA ile her iki fakülteden birçok akademisyen yer almaktadır.

Bu program Jean Monnet, Avrupa Birliği Erasmus Programı çerçevesinde ve desteğiyle düzenlenmektedir.