Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
14.11.2023

Geçmişten Günümüze Kudüs Paneli

Fakültemizde faaliyet gösteren Mülhem Öğrenci Topluluğunun düzenlediği "Geçmişten Günümüze Kudüs" isimli panel Prof. Dr. Erol Güngör konferans salonunda, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Danışmanı Sayın Ecevit ÖKSÜZ, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mürsel BİÇER, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Murat ATEŞ'in katılımlarıyla gerçekleşti.
Panelimiz Doç. Dr. Ahmet YILDIZ'ın moderatörlüğünde; "Kudüs'ün Kısa Tarihi" konu başlığında Dr. Hüseyin GÖKALP, "Kudüs'ün Uluslararası İlişkilerde Stratejik Önemi" konu başlığında Doç. Dr. Yusuf SAYIN ve "Yahudilik'te Kudüs" konu başlığında Prof. Dr. Ahmet TÜRKAN hocalarımızın sunumları ile devam etti. Programda VTR gösterileri ve şiir dinletisi de yapıldı. Desteklerini esirgemeyen tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.