Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
30.10.2023

100. Yılında Cumhuriyetimiz ve Kazanımları Konulu Panel

30.10.2023 saat:10.30’da Prof. Dr. Erol Güngör Konferans Salonunda “100. Yılında Cumhuriyetimiz ve Kazanımları” konulu Panel düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı müteakip, A. Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mürsel Biçer’in açış konuşmasından sonra panele geçildi. Başkanlığını Tarih Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nuri Köstüklü’nün yaptığı panelde; Prof. Dr. Köstüklü “Cumhuriyetimiz ve Milli Kimliğin İnşası”,  Prof. Dr. Cemal Güven “Eğitim Alanındaki Gelişmeler”, Dr. Öztürk Kart “Hukuk Alanındaki Gelişmeler” konularını ele aldılar. Fakültemiz idareci ve öğretim üyeleri ile çok sayıda öğrencinin ilgi ile takip ettiği Panelde, Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşku ile kutlandı.