Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
26.05.2023

Eğitim Bilimleri Buluşması

Eğitim Bilimleri Bölümümüzün gerçekleştirmiş olduğu üçüncü buluşmamızda tüm anabilim dallarımızdan lisans ve lisansüstü öğrencilerimiz ile öğretim elemanlarımızı bir araya getirdik. 24 Mayıs 2023 Çarşamba akşamı Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Erol Güngör Konferans Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Eğitim Yönetimi Anabilim Dalımızdan Prof. Dr. Ercan YILMAZ ve Prof. Dr. Mustafa YAVUZ sunumlarıyla katkıda bulunurken Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalımızdan Prof. Dr. Erdal HAMARTA ve Prof. Dr. Hasan YILMAZ bilgi birikimlerini aktardılar. Etkinliğimizin moderatörü ise Eğitim Yönetimi Anabilim Dalımızdan Prof. Dr. Atila YILDIRIM idi. Ayrıca Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerimiz müzik dinletileriyle etkinliğimize keyif kattı. Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali KAHRAMAN, sayın Dekanımız Prof. Dr. Mürsel BİÇER ve sayın Enstitü Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ersin BOZKURT da etkinliğimize destek verenler arasındaydı.