Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
25.05.2023

Gezen Dağarcık Hatay Projesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri ve öğrencileri Gezen Dağarcık Hatay’da projesi kapsamında Hatay’daki depremzede çocuklara müzik etkinlikleri sundu. Proje sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Yakup Aksoy amaçlarının Okul Müziği Dağarı Dersi’nin çıktısını depremzede çocuklarımıza sunmak ve müzik öğretmeni adayları ile bu çocukları bir araya getirmek olduğunu söylerken Proje Koordinatörü Prof. Dr. Attila Özdek müziğin iyileştirici gücünün depremzede çocuklarımızın yaralarını bir nebzede olsa saracağını ifade etti. Proje kapsamında Hatay/Altınözü Şehit Çetin Yavuz ilk ve ortaokulu ile NATO Çadır Kenti’nde Anabilim Dalımız öğretim üyeleri ve öğrencilerinden oluşan 40 kişilik ekip depremzede çocuklara ve gençlere gerçekleştirdikleri müzik etkinlikleri ile unutamayacakları anlar yaşattı.