Üniversitemizden Konya'ya Gelen Yeni Öğrencilerine Servis Hizmeti ve Kayıt Kolaylığı

04.09.2013

Üniversitemiz 2 Eylül 2013’de başlayan öğrenci kayıtları için Yüksek Hızlı Trenle Konya’ya gelen öğrencilere servis hizmeti veriyor. YHT ile kayda gelen öğrencileri Gar’da karşılayan görevlilerimiz özel servislerle, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Tıp Fakültesi, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fen Fakültesi ve Turizm Fakültelerine tek tek ulaştırıyor.  YHT’den inince kendilerini karşılayıp kayıt yerlerine götüren Necmettin Erbakan Üniversitesinin bu hizmetini memnuniyetle karşılayan öğrenciler, yabancı bir şehre ayak basarken ulaşım sorununu ve kayıt sorunlarını çözen yöneticilere şükranlarını belirttiler. Üniversitemizin yeni öğrencilerine yönelik bu servis hizmeti kayıtların sona ereceği 6 Eylül’e kadar devam edecek.