Faculty of Tourism
YOKSIS üzerinden veriler haftalık olarak senkronize edilmektedir. Bu nedenle YOKSIS üzerinden yapılan anlık güncellemeler her hafta pazartesi günü itibariyle aktif olmaktadır.

Renseignements personnels

ASSOC. PROF. YILMAZ SEÇİM

Université Necmettin Erbakan
Faculty of Tourism
Department of Gastronomy and Culinary Arts
Department of Gastronomy and Culinary Arts

E-mail :
1. Temel Mutfak Bilgisi
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
2. yöresel mutfaklar
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
3. Mutfak dizayn ve dekorasyonu
Heure de la leçon: 3
Doktora
Türkçe
4. Mutfak uygulamalar-2
Heure de la leçon: 8
Lisans
Türkçe
5. Mutfak uygulamalar-2
Heure de la leçon: 8
Lisans
Türkçe
6. yöresel mutfaklar
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
7. Mutfak dizayn ve dekorasyonu
Heure de la leçon: 3
Doktora
Türkçe
8. TÜRKİYE’DE EKOGASTRONOMİ
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
9. KÜLTÜR VE SANATTA EKOGASTRONOMİ
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
10. Etnik mutfaklar
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
11. Mutfak uygulamaları-1
Heure de la leçon: 4
Lisans
Türkçe
12. Türkiye’de Ekogastronomi
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
13. Yöresel mutfaklar
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
14. Kültür ve Sanatta Ekogastronomi
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
15. Gastronomide Etnik Mutfaklar
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
16. Araştırma Projeleri
Heure de la leçon: 2
Lisans
Türkçe
17. Toplu Beslenme Sistemleri v Menü Planlama
Heure de la leçon: 4
Lisans
Türkçe
18. Mutfak Uygulamaları-I
Heure de la leçon: 16
Lisans
Türkçe
19. Vejetaryen Mutfağı
Heure de la leçon: 6
Lisans
Türkçe
20. Temel Mutfak Bilgisi
Heure de la leçon: 12
Lisans
Türkçe
21. Mutfak Uygulamaları-I
Heure de la leçon: 8
Lisans
Türkçe
22. Vejeteryan Mutfağı
Heure de la leçon: 10
Lisans
Türkçe
23. Temel Mutfak Bilgisi
Heure de la leçon: 8
Lisans
Türkçe
24. Mutfak Uygulamaları II
Heure de la leçon: 5
Lisans
Türkçe
25. Mutfak Uygulamaları II
Heure de la leçon: 12
Lisans
Türkçe
26. Mutfak uygulamaları-II
Heure de la leçon: 16
Lisans
Türkçe
27. Toplumsal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam
Heure de la leçon: 2
Lisans
Türkçe
28. Et Bilimi ve Teknolojisi
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
29. Türkiyede Eko Gastronomi
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
30. Temel Mutfak Bilgisi
Heure de la leçon: 6
Lisans
Türkçe
31. Mutfak Uygulamaları-II
Heure de la leçon: 16
Lisans
Türkçe
32. Mutfakta Süt ve Süt Ürünleri Kullanımı
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
33. Toplu Beslenme ve Hazır Yemek Sistemleri
Heure de la leçon: 4
Lisans
Türkçe
34. Mutfak Uygulamaları-I
Heure de la leçon: 16
Lisans
Türkçe
35. Konya Yemek Kültürü
Heure de la leçon: 4
Lisans
Türkçe
36. gastronomide dizayn ve dekorasyon
Heure de la leçon: 16
Lisans
Türkçe