YOKSIS üzerinden veriler haftalık olarak senkronize edilmektedir. Bu nedenle YOKSIS üzerinden yapılan anlık güncellemeler her hafta pazartesi günü itibariyle aktif olmaktadır.
1. Temel Mutfak Bilgisi
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
2. yöresel mutfaklar
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
3. Mutfak dizayn ve dekorasyonu
Lesson Time: 3
Doktora
Türkçe
4. Mutfak uygulamalar-2
Lesson Time: 8
Lisans
Türkçe
5. Mutfak uygulamalar-2
Lesson Time: 8
Lisans
Türkçe
6. yöresel mutfaklar
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
7. Mutfak dizayn ve dekorasyonu
Lesson Time: 3
Doktora
Türkçe
8. TÜRKİYE’DE EKOGASTRONOMİ
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
9. KÜLTÜR VE SANATTA EKOGASTRONOMİ
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
10. Etnik mutfaklar
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
11. Mutfak uygulamaları-1
Lesson Time: 4
Lisans
Türkçe
12. Türkiye’de Ekogastronomi
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
13. Yöresel mutfaklar
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
14. Kültür ve Sanatta Ekogastronomi
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
15. Gastronomide Etnik Mutfaklar
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
16. Araştırma Projeleri
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
17. Toplu Beslenme Sistemleri v Menü Planlama
Lesson Time: 4
Lisans
Türkçe
18. Mutfak Uygulamaları-I
Lesson Time: 16
Lisans
Türkçe
19. Vejetaryen Mutfağı
Lesson Time: 6
Lisans
Türkçe
20. Temel Mutfak Bilgisi
Lesson Time: 12
Lisans
Türkçe
21. Mutfak Uygulamaları-I
Lesson Time: 8
Lisans
Türkçe
22. Vejeteryan Mutfağı
Lesson Time: 10
Lisans
Türkçe
23. Temel Mutfak Bilgisi
Lesson Time: 8
Lisans
Türkçe
24. Mutfak Uygulamaları II
Lesson Time: 5
Lisans
Türkçe
25. Mutfak Uygulamaları II
Lesson Time: 12
Lisans
Türkçe
26. Mutfak uygulamaları-II
Lesson Time: 16
Lisans
Türkçe
27. Toplumsal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
28. Et Bilimi ve Teknolojisi
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
29. Türkiyede Eko Gastronomi
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
30. Temel Mutfak Bilgisi
Lesson Time: 6
Lisans
Türkçe
31. Mutfak Uygulamaları-II
Lesson Time: 16
Lisans
Türkçe
32. Mutfakta Süt ve Süt Ürünleri Kullanımı
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
33. Toplu Beslenme ve Hazır Yemek Sistemleri
Lesson Time: 4
Lisans
Türkçe
34. Mutfak Uygulamaları-I
Lesson Time: 16
Lisans
Türkçe
35. Konya Yemek Kültürü
Lesson Time: 4
Lisans
Türkçe
36. gastronomide dizayn ve dekorasyon
Lesson Time: 16
Lisans
Türkçe