Faculty of Tourism
YOKSIS üzerinden veriler haftalık olarak senkronize edilmektedir. Bu nedenle YOKSIS üzerinden yapılan anlık güncellemeler her hafta pazartesi günü itibariyle aktif olmaktadır.

Personal Information

ASSOC. PROF. YILMAZ SEÇİM

Necmettin Erbakan University
Faculty of Tourism
Department of Gastronomy and Culinary Arts
Department of Gastronomy and Culinary Arts

E-mail :
1. Temel Mutfak Bilgisi
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
2. yöresel mutfaklar
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
3. Mutfak dizayn ve dekorasyonu
Lesson Time: 3
Doktora
Türkçe
4. Mutfak uygulamalar-2
Lesson Time: 8
Lisans
Türkçe
5. Mutfak uygulamalar-2
Lesson Time: 8
Lisans
Türkçe
6. yöresel mutfaklar
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
7. Mutfak dizayn ve dekorasyonu
Lesson Time: 3
Doktora
Türkçe
8. TÜRKİYE’DE EKOGASTRONOMİ
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
9. KÜLTÜR VE SANATTA EKOGASTRONOMİ
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
10. Etnik mutfaklar
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
11. Mutfak uygulamaları-1
Lesson Time: 4
Lisans
Türkçe
12. Türkiye’de Ekogastronomi
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
13. Yöresel mutfaklar
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
14. Kültür ve Sanatta Ekogastronomi
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
15. Gastronomide Etnik Mutfaklar
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
16. Araştırma Projeleri
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
17. Toplu Beslenme Sistemleri v Menü Planlama
Lesson Time: 4
Lisans
Türkçe
18. Mutfak Uygulamaları-I
Lesson Time: 16
Lisans
Türkçe
19. Vejetaryen Mutfağı
Lesson Time: 6
Lisans
Türkçe
20. Temel Mutfak Bilgisi
Lesson Time: 12
Lisans
Türkçe
21. Mutfak Uygulamaları-I
Lesson Time: 8
Lisans
Türkçe
22. Vejeteryan Mutfağı
Lesson Time: 10
Lisans
Türkçe
23. Temel Mutfak Bilgisi
Lesson Time: 8
Lisans
Türkçe
24. Mutfak Uygulamaları II
Lesson Time: 5
Lisans
Türkçe
25. Mutfak Uygulamaları II
Lesson Time: 12
Lisans
Türkçe
26. Mutfak uygulamaları-II
Lesson Time: 16
Lisans
Türkçe
27. Toplumsal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
28. Et Bilimi ve Teknolojisi
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
29. Türkiyede Eko Gastronomi
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
30. Temel Mutfak Bilgisi
Lesson Time: 6
Lisans
Türkçe
31. Mutfak Uygulamaları-II
Lesson Time: 16
Lisans
Türkçe
32. Mutfakta Süt ve Süt Ürünleri Kullanımı
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
33. Toplu Beslenme ve Hazır Yemek Sistemleri
Lesson Time: 4
Lisans
Türkçe
34. Mutfak Uygulamaları-I
Lesson Time: 16
Lisans
Türkçe
35. Konya Yemek Kültürü
Lesson Time: 4
Lisans
Türkçe
36. gastronomide dizayn ve dekorasyon
Lesson Time: 16
Lisans
Türkçe